o0 man!!!

name dia radhi.usually called radhi OAG.aku suke dia dari sekolah lagi.mase
sekolah sanggop beli cd OAG.semata2 nak dengar suara dia and berangan 
dapat jumpe radhi..mase tu pinjam discman suzie.hehe.*thanx suzie.tahlaa 
kenapa admire dia sangat2.sebab dia cam haram jadah sket kot.mase dia 
divorce,sdey laa tgk dia cam merayu kat wife dia.sebab dia syg gile wife dia.tp yelaa.lu kawen anak olang kaya,pastu lu ajak idop susah.memang xdpt der.hehe.SKL laaaa.bunga bukan sekuntum bang radhi.. :)






                                                                   name : gerarld james butler
                                                                          nickname : gerry 
                                                                       DOB : 13nov1969
                                                                  hair colour : dark brown
                                                "In Scotland I'm just like a lot of other guys, 
                                     but in America I'm seen as a very strong, masculine guy"
       


                     Sape ni?artis mane?x penah tgk pon..sape yg pandai2 lak
                     upload kat blog aku ni?aishhh...sekali tgk cam a.r tompel.
                     2 kali tgk mr OS. kali ke-3 tgk baru laa aku taw sape.hehe.
                                                       HYE AWAK...lebiu :)
                                                          

2 comments:

ST Admins said...

ain
aku pom minat radhi gak
sempoi kan dia
nat follow ek blog ak
ak br buat blog
ak pon nk ceburi bidang cam ko jgk

Mohamad Syamil said...

radhi kt umah pengasih skrg.. kesian dgn kisah hidup die... tp ape nk buat,, rockstar mmg slalu mcm 2...